“Hallo, wij zijn George en Angelique”

Samen met onze medewerkers hebben wij geprobeerd om een leuke lunchplek te creëren, waar mensen zich thuis voelen en waar men de hectiek van de dag even vergeet.

Nadat George en Angelique ’t Boterhuis hadden verkocht, besloten ze om met het hele gezin een wereldreis te gaan maken van een half jaar.

De fantastische tijd die we daar hebben gehad en de indrukken die we daar hebben opgedaan heeft ons weer de energie gegeven om een nieuw horecabedrijf te starten waarbij duurzaamheid één van de pijlers is.

Wij willen ons steentje graag bijdragen aan een beter milieu en vinden dat we dit als bedrijf ook moeten doen.

Dit doen we door o.a. LED-verlichting in keuken en wc’s te plaatsen, duurzame materialen te gebruiken gedurende onze verbouwing, waterbesparende toiletten te installeren, bewegingsmelders te plaatsen, koelingen zo te bouwen dat ze zo min mogelijk energie gebruiken, biologisch vlees te gebruiken en heerlijke rainforest koffie te schenken waarbij een vast percentage naar de bescherming van het regenwoud gaat (dit jaar al 4000 hectare !).

Verder scheiden we ons glas, papier en plastic en zijn we op zoek naar ideeën en tips om ons bedrijf nog ‘groener’ te maken.

Mail ze ons naar: info@van9totzeven.nl

Een ander pijler is service en kwaliteit. We willen graag een sfeer creëren waarbij mensen er toe doen. “We zitten niet in de koffie-business waar mensen komen, maar wij zitten in de mensen-business waar koffie kan worden gedronken.”

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar